hreds news
  1. Welcome Samu and Mikael
  2. Welcome to hREDS, Juho “juhob” Lampinen
  3. Hae mukaan hREDS CS:GO junioritoimintaan!
  4. OMEN by HP, main partner of hREDS!
  5. Telia x hREDS Youth Program.

Aika hakea Helsinki REDS junioritoimintaan mukaan!

Tule mukaan Helsinki REDSin CS:GO-juniorivalmennukseen! Telian kanssa yhteistyössä toteutettava junioritoiminta alkaa 14.10. alkavalla viikolla. Juniorivalmennus on tarkoitettu 13-17-vuotiaille nuorille, jotka haluavat harjoitella tavoitteellisesti ja kehittyä mahdollisesti kilpapeliammattilaisiksi. Pelitaitojen lisäksi korostuvat muun muassa ryhmätyökyvyt ja yleinen elämänhallinta.

Toiminta sisältää kolme tuntia yhteisharjoittelua yhtenä arki-iltana viikossa arki-iltaisin ja edellyttää omatoimista harjoittelua myös vapaa-ajalla. Yhteisharjoittelukerrat järjestetään GLHF-pelikahvilan tiloissa Helsingin Kampissa maanantai- tai keskiviikkoiltaisin. Ryhmäkoko on 10 pelaajaa per valmennusryhmä. Valmennuskausi kestää neljä kuukautta, lokakuusta 2019 tammikuuhun 2020.

Hinnat: koko kauden (4kk) paikka valmennusryhmään maksaa 320€. Paikan voi ostaa myös kuukausi kerrallaan hintaan 100€/kk. Hakuprosessissa annetaan prioriteetti koko kauden paikkoja hakeville.

Peruutusehdot: Hakiessasi mukaan sitoudut maksamaan valmennuksen hinnan, mikäli tulet valituksi valmennusryhmään.

Hakemisohjeet: Hakeaksesi mukaan, täytä alla oleva kaavake ennen 08.10.! Hakemus valmennukseen on sitova, jos sinut valitaan.

Lisätietoa valmennuksesta antaa Toni Luhtapuro osoitteessa toni.luhtapuro@helsinkireds.fi.

Kaavakkeella kerättyä tietoa käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti. Lue ilmoitus huolellisesti ennen tietojesi lähettämistä.